49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) by Christophe Vekeman PDF

By Christophe Vekeman

ISBN-10: 9029572310

ISBN-13: 9789029572316

Vincent De Wimper voelt zich bedrogen: door zijn ex-vriendin, door de maatschappij, ja, door het leven zelf. Sinds zijn relatie met Patty tien maanden geleden op de klippen liep, brengt hij zijn dagen in ledigheid door. Afleiding zoekt hij onder meer in fantasieën over de zangeres Duffy, het schrijven van brieven aan wijlen zijn onzichtbare hondje, denkbeeldige reizen naar El Paso, Texas, en bespiegelingen over het meest onderschatte lichaamsdeel ter wereld, namelijk de vrouwelijke kuit.

Op een dag, echter, neemt hij een belangrijke taak op zich: het redden van zijn kettingrokende, zwijgzame onderbuurman Johannes...

49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een guy die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen.

Show description

Read Online or Download 49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Onkruid (Dutch Edition) by Abraham Moszkowicz

Polemiek tegen kleinzieligheid en karaktermoordIn zijn tweede boek Onkruid maakt Bram Moszkowicz korte metten met heilige boontjes, bleekneuzige betweters, kwetterende papegaaien, over het paard getilde grootheden van klein formaat, maar spaart ook zichzelf niet. Moszkowicz neemt het op tegen krachten die hem de mond willen snoeren.

Download e-book for kindle: De kracht van stille mensen (Dutch Edition) by Sophia Dembling

Introverte mensen zijn niet verlegen: ze genieten van stilte. Introverte mensen zijn niet asociaal: ze encumbered op door tijd alleen door te brengen. Introverte mensen zijn niet onvriendelijk: ze prefereren een-op-eengesprekken in plaats van groepsgesprekken. Het is tijd voor een stille revolutie. Sophia Dembling, zelf introvert én gelukkig, laat zien dat introvert zijn niet ‘fout’ is of dat er iets mist, zoals de maatschappij of extraverte mensen ons soms doen geloven.

Download PDF by Paul van Loon,Hugo van Look: Meester Kikker (Dutch Edition)

'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand magazine het weten, behalve jullie. 'Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij.

Additional resources for 49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) by Christophe Vekeman


by Kevin
4.2

Rated 4.55 of 5 – based on 31 votes